Heidemann 70393

Heidemann 70393

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Rádiójel vezérlésű adó, antracit

IP44

Rádióadó, névtáblával, a meglévő rádiójel vezérlésű kapucsengő bővítéséhez. Meglévő vezetékes kapucsengőhöz köthető. A készülékházban található csatlakozókapcsokhoz kell csatlakoztatni. A készülék 256 öntanuló frekvenciával rendelkezik.

Műszaki adatok:
Frekvencia: 433 MHz · Kivitel: Adó · Kódolási lehetőség: Öntanuló · Max. hatótáv (szabad területen): 200 m · Méret, magasság: 33 mm · Méret, mélység: 20 mm · Méret, szélesség: 95 mm · Rádiójel vezérlésű ajtócsengő típus: Rádiójel vezérlésű csengő · Szín: Antracit · További műszaki adatok: IP44 · Áramfelvét: 1,5 mA üzem, 0,001 mA StandBy · Üzemi feszültség: 2 x 3 V elem / CR 2032

Szállítás tartalma:
2 db CR2032 gombelemmel szállítjuk.

Figyelem:
A hatótávolság adatok alatt az úgynevezett ""szabad hatótávolságot"" kell érteni, (amely hatótávolságnál az adó helyéről nézve a vevő, zavaró hatások nélkül szabadon látható kell legyen). A valós körülmények között az adó és a vevő között falak, födémek stb. vannak, amik a hatótávolságot mind csökkentik.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.