Renkforce 1296292

Renkforce 1296292

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Rádió gong, fehér

Rádió hatótáv kb. 150 m
48 dallam beállítható

A rádiójel vezérlésű csengőgomb egy érzékelő felülettel van ellátva. Ha az érzékelő felületet megérintik, az vezeték nélkül egy hangjelzést aktivál a rádiójel vezérlésű csengőn (48 különböző csengőhang választható). A hangerő több fokozatban beállítható. A vevő tápellátása vagy 3 db mikroelem vagy egy hálózati adapter (rend. sz. : 511991) lehet. Az adó tápellátása egy 12 V-os 23 A típusú elemmel történik. A rádiójel vezérlésű csengőgomb fröccsenő víz ellen védett (IP44) és védett kültéri helyen működtethető.

Műszaki adatok:
Dallamok száma: 48 · Frekvencia: 433 MHz · Hangerő beállítás: 4 fokozatú · Kivitel: Teljes készlet · Kódolási lehetőség: Fix · Max. hatótáv (szabad területen): 150 m · Méret (adó): 99 x 40 x 25 mm · Méret (vevő): 130 x 86 x 25 mm · Rádiójel vezérlésű ajtócsengő típus: Rádiójel vezérlésű csengő · Szín: Ezüst, Fehér · Volume: 82 dB (A) · Üzemi feszültség: Vevő: 3 db mikroelem vagy 5 V/DC, adó: 12 V/DC

Szállítás tartalma:
Adó, vevő és 23A típusú elem.

Figyelem:
A működéshez 3 db mikroelem szükséges (rend. sz. : 652278).
Ezek alatt a hatótávolság adatok alatt az úgynevezett "szabad hatótávolságot" kell érteni, (amely hatótávolságnál az adó helyéről nézve a vevő, zavaró hatások nélkül szabadon látható kell legyen). A valós körülmények között az adó és a vevő között falak, födémek stb. vannak, amelyek a hatótávolságot csökkentik.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.